Facebook pagina

Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Zingende vader en dochter van

‘War Child’ naar ‘Passion Stories’

DEVENTER – Voor de Passion Stories 2017 zijn de solisten bekend. Naast verschillende toptalenten uit Deventer en omgeving, doen ook vader en dochter Decky en Yosina uit Olst mee, vorig jaar op t.v. te horen en zien bij Marco Borsato’s War Child ‘Jij & Ik’. Komende december vertolken ze de ‘vader en dochter rol’ in de Passion Story ‘Ken je mij?’. Een verhaal over opgroeien en het vinden van eigen identiteit. Daarnaast zullen maar liefst zeven andere solisten verschillende bekende songs laten horen, voornamelijk popnummers, maar ook enkele klassiekers. Welke nummers dit zijn, maakt de organsitie later voor een deel bekend.

De rest blijf een verrassing voor de voorstellingen.  De organisatie, stichting Passie Producties, vindt het belangrijk om talenten uit de regio een podium te geven en hen onder de professionele begeleiding van muzikaal leider Sandra de Bruin verder te laten ontwikkelen. “Er is veel talent dat tegen professioneel niveau aan zit. Indrukwekkende stemmen, die je raken. Dat willen we graag laten horen in onze opvoeringen”, aldus Angela van den Berg en Judith de Rijk van stichting Passie Producties, beiden afkomstig uit Olst. Aan de locaties zal het niet liggen. Twee prachtige kerken met fantastische akoestiek, de Bergkerk in Deventer en de Dorpskerk in Wilp. Ook de monumentale orgels zullen een rol krijgen in de opvoeringen. Kippenvel gegarandeerd. Kaarten kosten 17,50 euro per stuk. Kijk op www.stichtingpassieproducties.nl voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

 

YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer