Facebook pagina

Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Verlichte dinosaurussen tijdens ‘Dinoland in het Donker’

DEVENTER – Ook deze herfstvakantie staat Dinoland Zwolle weer in het teken van ‘Dinoland in het Donker’. Twee weken lang is een bezoek aan het park extra speciaal en kun je met name in de avonduren genieten van sfeervol verlichte dinosaurussen. Daarnaast zorgen rookmachines voor een spannende sfeer op het park. Naast alle activiteiten die bij een normaal entree inbegrepen zijn, wordt er meerdere keren per dag een spannende dinoshow opgevoerd, ontwikkelt door Michel van ‘t Ende Producties. Dinoland Zwolle richt zich met name op kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Naast het bezichtigen van ruim 100 dinosaurussen valt er in het park veel te spelen en te ontdekken. Zo is er onder andere een hoogte- en laagteparcours, ruime speeltuin, speelhal met interactieve games, minigolf en een paleolab waar zelf goud, edelstenen en fossielen gezocht kan worden. Verder is er speurtocht die door het hele park gaat. Praktische informatie ‘Dinoland in het donker!’ vindt plaats van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 29 oktober in Dinoland Zwolle. Het park is tijdens deze dagen extra lang geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. Abonnementhouders hebben gratis toegang.

YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer