Facebook pagina

Coupondeventer restaurants
Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Uitgaves print

Deventerextra is een modern en hedendaags huis-aan-huis nieuwsblad, waarin ruimte is voor nieuws, feiten en analyses, maar waarin ook het verenigingsnieuws en jubilea ruim aan bod komen. Deventer extra wordt in het weekend in Deventer verspreid.*

Aankondigingen, columns van onder andere Laurens Jan Stam, Erik van Luttikhuizen en agenda’s hebben een prominente plek. Verhalen over de Deventer actualiteit zorgen daarnaast voor smaakvolle leeskost in een krant die verder vooral kort, bondig en informatief wil zijn.Voor mensen die alles willen lezen en weten over Deventer!

Een krant waarin berichten en advertenties hand in hand gaan.  Ook verschijnen er diverse themanummers, zoals bijvoorbeeld over de tuin, bouwen en wonen.

2017

2016

* Op dit moment is de dekking 91%. De straten waar nog geen bezorger voor het weekend is wordt Deventerextra op dinsdag/woensdag verspreid.
YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer