‘Stappen’ krijgt andere betekenis tijdens Brink tot Brinkloop

Je bent student en je bent dol op stappen, dat weten we. Nu kun je op oudjaarsdag niet alleen ’s avonds stappen. Ren met je studiemaatjes tijdens De Brink tot Brinkloop, mede mogelijk gemaakt door de Deventer Extra/Bathmense Krant.

10 kilometer van Deventer naar Bathmen stappen en daarna een leuke afterparty in café Boode. Als dat geen lekkere opwarmer is voor je Nieuwjaarsparty.

Ren met je studiemaatjes en je vrienden

Stel een team (of meerdere) samen van vrienden en studiemaatjes, schrijf je in en maak er een feest van. En wie weet win je nog eens wat… Je kunt je als student (MBO, HBO en WO) inschrijven met één of meer teams van minimaal 3 en maximaal 5 personen (m/v) voor de afstand van 10 kilometer. Je kunt samen met je studiemaatjes rennen, maar je mag ook andere vrienden en kennissen laten meelopen in jouw team. De inschrijving duurt tot 15 december.

Party Time

Als je klaar bent met rennen kan het echte ‘stappen’ beginnen. In een prachtige ruimte in café Boode is er speciaal voor jullie studenten een after-run party. Lekkere hapjes en drankjes staan er voor jullie klaar, terwijl er muziek wordt gedraaid. En niet onbelangrijk: het eerste rondje is gratis, want na 10 km hardlopen is zo’n drankje wel verdiend. Om 14:30 eindigt de after-run party en kun je thuis even een tukkie doen, want ’s avonds moet je natuurlijk wel feestend het jaar uit!

Elk jaar stijgt het aantal inschrijvingen. Elk jaar wordt het feest groter en groter. En op een feest mogen studenten toch niet ontbreken? Dus schrijf je nu in, vorm een team met je studiemaatjes en je vrienden en maak er een onvergetelijk feestje van! Ga naar www.brinktotbrinkloop.nl en schrijf jou en je maatjes nu in!