De Ronde van Vedett 2017 gaat door!


DEVENTER – Na het succes van de vorige editie heeft de organisatie, stichting Koers en Cultuur, besloten om de Ronde van Vedett dit jaar weer te organiseren. Een wielerronde door het Bergkwartier en op de Brink in Deventer op tweede paasdag, 17 april 2017. Wat is er fantastischer dan door de knusse straatjes van het Deventer Bergkwartier te mogen fietsen. Dit is voor stichting Koers en Cultuur dan ook dé reden om de Ronde van Vedett in 2017 weer te organiseren.

Afgelopen maanden zijn er voldoende sponsoren gevonden, waardoor de financiën rond zijn, om er weer een daverend weekend van te maken. Want naast het fietsen op 2e paasdag, 17 april 2017, is er ook een cultureel en sportief randprogramma. Samen met Filmhuis de Keizer worden er het hele weekend, vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april, prachtige documentaires en films vertoond over wielrennen. Daarnaast is er op zaterdagavond een avondprogramma in de Hip, welke garant staat voor veel vertier met de daarbij horende gasten en muziek.

Meer over dit avondprogramma zal de stichting later bekend maken, voor nu is dat nog een verrassing. Op zondag eerste paasdag, 16 april, kan men overdag kijken naar de Amstel Goldrace in De Hip en ’s avonds zal hier de welbekende wielerquiz plaatsvinden. De Ronde zelf zal op tweede paasdag vanaf 11 uur van start gaan. De diversiteit aan deelnemers moet, net als vorig jaar, weer groot zijn. Jong en oud kan meedoen, ook de retroronde is weer van de partij. Aanmelden voor de Ronde van Vedett kan over een aantal weken. Hou hiervoor onze Facebookpagina in de gaten. Hierop staan alle nieuwtjes van de Ronde van Vedett.