Facebook pagina

Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Het oog wil ook wat? Bij EIGEN Optiek krijgen uw ogen én u alle aandacht!


DEVENTER – Net terug gekomen van de grootste Europese brillenbeurs in Parijs is het team van EIGEN Optiek op het Andriessenplein weer helemaal op de hoogte van de laatste brillentrends, -glazen en contactlenzen. Het motto? “Laat je zien! Want onze ogen willen ook wat…”

“Prachtige brillen hebben we ingekocht,” vertelt Marleen enthousiast. “Ik kan niet wachten tot ze er zijn!” Met de nieuwste monturen uit heel de wereld, komen zij met een zeer nauwkeurig samengestelde, veelzijdige collectie brillen en zonnebrillen en is er voor ieder wat wils. Daarbij is goed gelet op de smaak en wensen van ons publiek. Penn&Ink N.Y. is hip, het Zwitserse Götti subtiel en no-nonsense, CARVEN heeft Franse finesse, Etnia Barcelona is kleurrijk en vrolijk als Spanje en het Italiaanse TAVAT is zeer uitgesproken en robuust. Elk montuur werd zorgvuldig uitgezocht door Jan en Marleen.

EIGEN Optiek presenteert binnenkort de nieuwste combinatie van de materialen hout, carbon en titanium met de zeer draagbare én lichtgewicht brillencollectie van het Parijse REZIN, welke nog zeer nieuw is in Nederland. “Unieke brillen waar nét dat beetje extra uitstraling in zit, dat is waar wij naar zoeken,” vertelt Jan. “En omdat iedereen uniek is verkopen wij van elk montuur slechts één exemplaar.”

Ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwste collectie van EIGEN Optiek? Volg dan Facebook of kom eens gezellig binnen voor een kennismaking. Een warm onthaal en heerlijke verse koffie of thee staat zo voor u klaar! Oh ja, om het nu extra leuk te maken heeft EIGEN Optiek een heel fijne Varilux actie.

YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer