Facebook pagina

Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Nieuw seizoen schrijfcafé ‘Shut up and write’

DEVENTER – Vanaf 27 augustus vindt weer elke vierde donderdag van de maand schrijfcafé ‘Shut up and write’ plaats. Jonge en oude schrijvers en dichters, ervaren en onervaren, komen bij elkaar om een uur lang in stilte te schrijven. aan onder andere proza, poëzie, columns  en songteksten. Voor wie wil is er daarna de mogelijkheid zijn of haar werk te bespreken. Shut up and write heeft als doel schrijvers en dichters bij elkaar te brengen.

Iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van schrijven is welkom. Shut Up & Write werd bedacht in de Verenigde Staten. Inmiddels wordt het ook op steeds meer plaatsen in Nederland georganiseerd. De bijeenkomsten vinden plaats aan de leestafel van Coffee Together, Lange Bisschopstraat 40 in Deventer. “De avond begint om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Voordat de kookwekker op een uur wordt afgesteld, maken we kort kennis. Na afloop is er de mogelijkheid na te praten en feedback op je werk te krijgen.

Aanmelden is niet nodig. Kosten voor deelname zijn €5, daarvoor krijg je een bak geweldige koffie of thee en wat lekkers bij het schrijven”, aldus een woordvoerder.

Kijk voor meer informatie op: Facebook: shutupandwritedeventer / coffeetogether.

YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer