Facebook pagina

Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Koopzondag Raalte in teken

van heksen en pompoenen

RAALTE – Op zondagmiddag 22 oktober zijn alle winkels in het centrum van Raalte weer geopend. De winkeliers hebben heel veel activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, die allemaal in het teken staan van heksen en pompoenen. Op de Grote Markt komt een kinderplein. Bij de ‘Toverbol’ mogen kinderen echte pompoenen versieren. Bij Mama-loes kunnen ze zich laten schminken of een glittertattoo laten zetten. Kinderen kunnen door een parcours op een bezem af te leggen een heksenvliegbrevet halen.

Daarnaast is er een fotobooth, waar de kinderen als heks op de foto worden gezet. Vanaf vrijdagavond 17.00 uur tot zondag 16.00 uur is er een etalagespeurtocht. In diverse winkeletalages in het centrum zijn letters verstopt. Al deze letters samen vormen een toverspreuk. Deze spreuk kunnen de kinderen op zondag 22 oktober inleveren op de Grote Markt en dan krijgen ze een echt toverdrankje uit de heksenketel. Uit alle ingeleverde toverspreuken worden bovendien ook twee kaartjes voor Heksendoorn bij Avonturenpark Hellendoorn verloot. Het deelnameformulier voor de etalagespeurtocht is te vinden op www.winkeleninraalte.nl. Afhalen bij Creashop Duymelot kan ook. De koopzondag duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

 

YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer