Klimbim speelgoedbeurs in Bathmen

BATHMEN – Op zaterdag 1 april wordt van 9.30 – 12.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke een speelgoedbeurs gehouden. Deze beurs wordt georganiseerd door de Stichting Klimbimbeurzen. Op vrijdag 31 maart van 10.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 20.00 uur kan voor de beurs speelgoed worden ingebracht. De inbrenger ontvangt 75% van de verkoopprijs, 25% komt ten goede aan de Stichting Klimbimbeurzen.

Per ingebracht artikel wordt € 0,15 in rekening gebracht. Gebruikt speelgoed, zoals duplo, lego, playmobil, puzzels, poppen en spellen, maar ook kindermeubilair, (auto)stoeltjes, tafeltjes, boxen en (camping)bedjes zijn welkom. “Ook verwachten we deze beurs fietsjes, tractors, trampolines en rollerskates e.d.

Denkt u er aan dat de artikelen die u inbrengt schoon en compleet zijn? Om de wachttijd te kunnen verkorten dient u een lijst te maken (speelgoedlijst is te downloaden op de website) met een omschrijving van de aangeboden artikelen en de verkoopprijs. U kunt maximaal 20 stuks speelgoed en/of meubilair aanbieden. Zaterdagmiddag na afloop van de beurs kunnen de verkochte spullen worden verrekend en de niet-verkochte spullen weer worden meegenomen. Niet afgehaald speelgoed gaat naar een goed doel”, aldus een woordvoerder.

Meer informatie op www.klimbimbeurzen.nl. De kinderkledingbeurs is op 7 en 8 april en de kledingbeurs voor volwassenen is op 21 en 22 april.