Facebook pagina

Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Voor de jeugd genoeg te doen deze zomer!

DEVENTER – Elke zomer is er van alles te doen voor kinderen en jongeren die niet op vakantie zijn. Kinderwerk van Raster organiseert de zomertrein voor kinderen in Deventer. Voor de kinderen uit Schalkhaar, Lettele en Okkenbroek zijn er ook zomerdagkampen.

Jongerenwerk van Raster organiseert dit jaar voor het eerst met en voor jongeren het Dtown Summer Festival.Het zomerdagkamp voor de kinderen uit Schalkhaar vindt plaats aan de Hagenvoorderdijk 3 te Schalkhaar en heeft als thema “Zon, Zee & Strand”. Dit kamp vindt plaats van 24 juli tot en met 27 juli.

Dit jaar doen 245 kinderen mee en zijn er in totaal 235 vrijwilligers actief. Het zomerdagkamp voor kinderen uit Lettele en Okkenbroek wordt gehouden van 31 juli tot en met 4 augustus en vindt plaats aan de Oude Bathmenseweg 10 te Lettele. Het thema blijft nog een verrassing. Er is zoveel belangstelling voor deze kampen dat ze al vol zijn. De zomertrein komt van 1 augustus tot en met 4 augustus in Speeltuin Wijk 16 met het thema “Kinderfestijn”.

Voor de zomertrein hoeven kinderen zich niet op te geven, iedereen kan elke dag langskomen en meedoen (wel even zelf een lunchpakketje meenemen). Elke dag van 10.00 – 15.00 uur. Meerdere Welzijnswerkers van Raster zullen deze dagen aanwezig zijn voor de activiteiten speciaal voor ouders. Op 2 en 3 augustus vindt Dtown Summer Festival plaats in Speeltuin Wijk 16. Leeftijd: 12-15 jaar. Tijdstip: 16.00-20.00 uur. Met onder andere: FIFA 17 toernooi, lasergamen, Raster Cup Outdoor, stormbanen, nails en mode, workshops en nog veel meer.

YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer