Facebook pagina

Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Expositie Roelant Bolhuis in De Ontmoeting

DEVENTER – Vanaf 16 juni tot en met eind augustus 2017 exposeert Roelant Bolhuis in het Christelijk inloopcentrum De Ontmoeting tegenwoordig aan de Nieuwstraat 19-21 Deventer. De in Deventer woonachtige Roelant Bolhuis (66) is met schilderen begonnen in  2011. Hij geniet ervan te schilderen en wil dit graag met anderen delen.

In deze expositie met titel:  “De schilderijen van Roelant van 2011 tot 2017” laat hij zijn groei zien.  Roelant ontwikkelt een geheel eigen stijl, niet alleen in schilderen, maar ook in boetseren, waarvoor hij lessen volgt bij de Deventer beeldhouwer Theo Schreurs. In het Mr. Geertshuis schildert Roelant veel samen met Rosemarijn Mulder. Hijzelf vindt schilderen vooral ontspannend en wil graag “mooie plaatjes”  laten zien aan ieder die dat wil. Roelant exposeerde al twee keer eerder, onder andere in het mr. Geertshuis.

YouTube kanaal Deventerextra

Vacatures in Deventer

Uitgaan in Deventer