Deventerextra
Deventerextra.nl is een uitgave van Mediaburo Schoppema en Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit Deventer te brengen in de vorm van een online krant.

Festiviteiten De Fontein Colmschate

Deventer – Op zaterdag 18 mei vieren Raster en Sam&ko het 20-jarig bestaan van het activiteitencentrum De Fontein, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Sam&bommes, gelegen achter het winkelcentrum in Colmschate. Van 11.00 tot 14.00 uur zijn klanten, buurtbewoners en andere belangstellenden van harte welkom om mee te doen aan allerlei activiteiten, rond te kijken en herinneringen van de afgelopen 20 jaar op te halen.

Zo organiseert het activiteitencentrum verschillende dans- en muziekvoorstellingen. Een groep jongeren én ouderen hebben samen een rap gemaakt die meerdere keren opgevoerd wordt. Ook zijn er demonstraties stijldansen voor senioren en voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn. De jeugd zorgt voor muziek en gaat zelf ook lekker met de voetjes van de vloer.

Voor de innerlijke mens wordt ook goed gezorgd. Natuurlijk staat er koffie, thee en limonade klaar. De hapjes worden verzorgd door ‘Potje van Otje’ van Onbeperkt Actief. Dit is een activiteit waarbij kinderen uit de buurt en buurtbewoners met een beperking samen koken en samen met hun gasten eten.

Ook bij kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Sam&bommes is van alles te doen. Buiten staat een springkussen. Kinderen kunnen worden geschminkt en er zijn leuke spelletjes te doen zoals eendjes vangen en blikgooien. Ieder kind kan zijn eigen cakeje versieren (en opeten!).

En… wie raadt hoeveel duploblokjes er in de grote pot zitten, krijgt een leuk kado.

U bent van harte welkom op zaterdag 18 mei aan Fonteinkruid 61-63-65 achter de Flora!

 

Voetbalkrant Deventer 2017